Често задавани въпроси (FAQ)

?
Какво означава, че колагенът е хидролизиран?

По време на процеса на хидролиза, колагенът се разгражда на малки, мънички колагенови пептиди, така че да ги усвои по-лесно от тялото. Този процес прави колагена напълно без вкус и мирис.

?
Как колагенът също влияе на косата и ноктите?

Колагенът е протеин, присъстващ в тялото, който съставлява по-голямата част от структурния състав на тялото и е един от градивните елементи на кожата, косата и ноктите. С възрастта производството на колаген в тялото намалява, което води до загуба на еластичност и обем на кожата, изтъняване на косата и чупливост на ноктите. Нивото на колаген засяга и ноктите, които стават по-крехки, тъй като нивата на колаген в тялото намаляват. Редовният прием на колаген ви позволява да увеличите нивата на колаген в тялото и да поддържате еластичността не само на кожата, но и на косата и ноктите.

?
Полезен ли е колагенът за суха кожа?

Колагена помага на кожните клетки от фибробласти за производство на хиалуронова киселина, която свързва и задържа влагата в кожата. Нашите продукти също съдържат допълнителна хиалуронова киселина за допълнително повишаване на резултатите, както и витамини и минерали за стимулиране на кожата да произвежда повече колаген.

?
Възможно ли е предозиране с колаген?

Да, но трябва да е наистина прекомерно. 25 ml / ден Collagen Deluxe (12 500 mg) осигурява щедро снабдяване с колаген, но в пълна безопасност.

?
Какво е колаген?

Колагенът е протеин, присъстващ в тялото, който съставлява по-голямата част от структурния състав на тялото и е един от градивните елементи на съединителната тъкан, мускулите, връзките, сухожилията, косата и ноктите. С възрастта производството на колаген в тялото намалява, което води до загуба на еластичност и обем на кожата, изтъняване на косата и чупливост на ноктите. Редовният прием на хидролизиран колаген в течна форма ви позволява да увеличите нивата на колаген в тялото, като по този начин забавяте стареенето на кожата.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас