Статии

Скептиците могат да се присмеят на новата хранителна добавка за пиене с ретинол на Swedish Collagen. Звучи малко странно защото сме свикнали ретинолът да е в кремовете и серумите. В края на краищата, ретинолът – супермощна, обикновено локална съставка за грижа за кожата, почитана заради способността си да предотвратява и коригира бръчки, пъпки и хиперпигментации – определено е модерна в момента.

Прочети още

Колагенът и хиалуроновата киселина са вещества, присъстващи в човешкото тяло, които са от съществено значение за нашето здраве. Те играят основна роля в образуването на хрущяли, кости и кожна тъкан. Но с времето производството им намалява. След това кожната тъкан има тенденция да се отпуска.

Прочети още

Чудите се какво точно представлява рибният колаген? Може би знаете какво е, но не сте сигурни какво може да направи за вашето тяло. С други думи, какви са ползите за здравето от хидролизираните рибни колагенови пептиди? Рибният колаген, има много ползи за здравето, особено в сферата на красотата. Те включват подпомагане на намаляването на появата на бръчки и белези, подпомагане на стабилизирането на кръвната захар, намаляване на възпалението и много други. Рибният колаген се абсорбира лесно и е много ефективен. Благоприятно е да се приема, за да ви помогне да се борите със стареенето отвътре навън.

Прочети още