Течен колаген или на капсули и таблетки?

Течен колаген или на капсули и таблетки?

В днешно време значението и полезността на хранителните добавки вече не може да се оспорва. Те присъстват навсякъде, в множество форми и поради тази причина ни е все по-трудно да изберем този, който ни подхожда най-добре. Ето защо решихме да ви представим предимствата на течните добавки спрямо класическите добавки под формата на капсули или таблетки. Течните добавки са част от най-новото поколение и представляват бъдещето. Прочетете, за да разберете какво прави разликата между тях и останалите...

 Добавя хранителна стойност към дневната порция

Какво точно означава това? Течните добавки включват, освен основната съставка, например – колаген, редица други хранителни вещества с полезни активни свойства, които действат като допълнение, за разлика от добавените в таблетки или капсули. По този начин, когато консумирате добавки в течна форма, можете да се насладите на редица свързани ползи, предлагани от всяка съставка.


 

По-бързо и по-ефективно усвояване

Основното качество на всяко лекарство е неговата ефективност, която е тясно свързана с това как се разгражда за употреба от тялото. Течните добавки вече са в идеалното състояние, в което тялото може да ги усвоява директно, без да се налага да преминава през серия от органични процеси, както в случая на капсули или таблетки. Така хранителните вещества не се губят в чревния тракт, а се използват от тялото за полезни цели.


 

По-високи концентрации

Когато става дума за колаген, важно е да се знае, че течните добавки осигуряват концентрации до 20 пъти по-високи от тези под формата на таблетки. Трябва да признаем, че е напълно невъзможно да се преглътнат 20 хапчета наведнъж! Течните активни вещества имат много по-ниско молекулно тегло, което позволява тяхното присъствие в много по-високи концентрации. При нас ще намерите продукт с колаген с най-висока концентрация в България - Collagen Deluxe с 12500 mg на дневна доза. 

Практичен, лесен за усвояване и смилане от организма

В свят в постоянно движение, течните добавки отговарят на начина на живот на съвременния човек. Преносими са, удобни за съхранение и боравене, подходящи са и за хора с различни затруднения при преглъщане. Освен това, ако изберете нашия продукт Collagen Deluxe под формата на ампули, можете да вземете със себе си само ампулите, от които се нуждаете. Освен това, поради липсата на синтетични вещества в състава, течните добавки не оказват натиск върху тялото и тяхното храносмилане започва в устната кухина.

Вкусови удоволствия

Колко от нас не могат да си спомнят горчивия вкус на таблетките, които трябваше да поглъщаме като деца? Това вероятно е една от причините много хора да не искат да приемат добавки, защото ги свързват с лекарства. От сега нататък може да се насладите на съвсем различно изживяване с помощта на течни добавки от гамата SWEDISH COLAGEN®. Приятният вкус, както и цветът се получават 100% натурални, без добавена захар, без ГМО, глутен, лактоза, ядки и яйца. Всичко това ще ви накара да мислите за сок, шейк или смути, на които можете да се насладите с убедеността, че давате на тялото си необходимите хранителни вещества, докато имате приятно усещане.


* Цялата гама на продукти Swedish Collagen®

Скептиците могат да се присмеят на новата хранителна добавка за пиене с ретинол на Swedish Collagen. Звучи малко странно защото сме свикнали ретинолът да е в кремовете и серумите. В края на краищата, ретинолът – супермощна, обикновено локална съставка за грижа за кожата, почитана заради способността си да предотвратява и коригира бръчки, пъпки и хиперпигментации – определено е модерна в момента.

прочети още

Колагенът и хиалуроновата киселина са вещества, присъстващи в човешкото тяло, които са от съществено значение за нашето здраве. Те играят основна роля в образуването на хрущяли, кости и кожна тъкан. Но с времето производството им намалява. След това кожната тъкан има тенденция да се отпуска.

прочети още

Чудите се какво точно представлява рибният колаген? Може би знаете какво е, но не сте сигурни какво може да направи за вашето тяло. С други думи, какви са ползите за здравето от хидролизираните рибни колагенови пептиди? Рибният колаген, има много ползи за здравето, особено в сферата на красотата. Те включват подпомагане на намаляването на появата на бръчки и белези, подпомагане на стабилизирането на кръвната захар, намаляване на възпалението и много други. Рибният колаген се абсорбира лесно и е много ефективен. Благоприятно е да се приема, за да ви помогне да се борите със стареенето отвътре навън.

прочети още